Українська телеведуча, співачка, композитор і блогер. Найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на телеканалі "П'ятниця!" Регіна Тодоренко активно веде свою сторінку в Instagram і ділиться різними цікавими темами зі своїми 8,2 млн. підписників. І на цей раз дівчина вирішила підняти тему професій в її житті. Виявляється, їх у Регіни було 15.

"Я змінила 15 професій за своє коротке життя 😱"

,- починає свій пост зірка.

Потім дівчина поділилася одним дуже цікавим дослідженням стосовно професій:

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Читала нещодавно цікаву статтю про покоління альфа. Суть в тому, що наші діти швидше за все зобов'язані будуть освоїти близько 5ти професій за своє життя, щоб влитися в сучасність майбутнього світу. Здивувалася цьому науковому дослідженню: при нинішньому інформаційному потоці не встигаєш 2 професії подужати, а тут 5🤔."

Виявлятися. дівчина нещодавно проходила терапевтичне дослідження і на ньому вона всерйоз задумалася скільки професій встигла поміняти за своє молоде життя:

"Нещодавно, проходячи терапевтичний тест, я відповідала на питання" ким ви працювали?"Проаналізувавши, я і сама прозріла, яке цікаве життя вже прожило, і скільки всього за плечима."

І так, які ж професії освоїла дівчина:

" ось, що виявила. Я працювала: 1. Поетесою-продавала свої вірші в газету. 2. Аніматором на ранках. 3. Хореографом(постановки весільних номерів🙈). Так, і таке було☺️. Викладала діткам пластику. 4. Промоутером (роздавала флаєри на Дерибасівській). 5. Співачкою в групі RealO. 6. Композитором для своєї ж групи, а згодом для себе написала альбом "Fire". 7. Автором текстів пісень для безлічі виконавців, деяким писала цілі альбоми під псевдонімом «Петрович»(пізніше розповім, чому взяла псевдонім, але було дуже страшно розповідати, що я - це я). 8. Режисером кліпів. 9. Актрисою (серіал, спектакль). 10. Телеведучої 10тка різних шоу-проектів). 11. Інвестором (нерухомість/крипта). 12. Журналістом усіх своїх проектів. 13. Ведучою корпоративів, весіль, церемоній нагородження. 14. Спікером великих заходів. 15. Продюсером шоу і свого власного бренду."

Тодоренко хвилюється, що могла навіть забути якусь професію:

"Пишу і думаю, може, я щось ще забула 🤣."

Нагадаємо, що Alyona Alyona раптово розповіла Насті Каменських про весілля: "Запам'ятати це, як найяскравіше".

Також, Знай.юа писав, що Микола Басков шукає дівчину для створення сім'ї: "Хочу, щоб мої діти...".