Українська співачка Оля Полякова показала своїм фанатам відео, як її готують до ефіру "Маска".

Українська співачка Оля Полякова бере участь у багатьох проектах. Зокрема, вона бере участь у проекті "Маска" в якості судді. Кожен раз їй придумують нові образи, які підкреслюють її індивідуальність і артистичність, повідомляє Hyser.

Цього разу Оля Полякова приміряла білу розкішну перуку і яскравий макіяж. Вона детально вирішила показати своїм шанувальникам етапи створення цього образу.

Варто сказати, що це дуже копітка і важка робота, яка забирає багато часу і сил.

Але Оля Полякова кожен раз терпляче витримує довгі години нанесення макіяжу і укладання. Адже вона розуміє, що намагається в першу чергу для глядачів. Адже їм хочеться бачити свого кумира в нових образах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Готуємося до зйомки, робимо новий образ", - підписала довге відео Оля Поляков.

У коментарях користувачі Мережі високо оцінили образ Олі Полякової. Хоча знайшлися і ті, хто засудив вибір волосся. Деякі порахували, що вони більше схожі на мочалку.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Талановита дівчина, розумничка, як завжди чудова❤️, Образ, звичайно, бомбічно дивовижний! Несподівано! Мальвіна відпочиває👏, Снігова королева з гарячим серцем😍, Мальвіна наша)))❤️🔥🔥🔥👏👏👏👏👏😂😍, Лялька Барбі? Нереально красива принцеса...🥰 , Білява Джозі❤️, я так хочу це порфюм🤗 🤗 😔 😔, красива краса люблю, богиня 😍 😍 😍 ,
Груба ви!Навчіться правильно рекламувати свою продукцію.Вчіться у світових зірок.😂 😂 😂Навіть відбило бажання зазирнути і переглянути вашу косметику. 😂Соррі", - написали фанати.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.