Олексій Потапенко показав фотографію поруч із забавним пам'ятником. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя. На його офіційну сторінку підписано 1,9 мільйона осіб, які є досить активними користувачами. Вони лайкають кожен його пост і пишуть різні коментарі.

Як відомо, Потап є засновником і власником продюсерського центру MOZGI Entertainment, який опікується безліч відомих артистів, таких як Надя Дорофєєва, Michelle Andrade і багатьох інших.

27 вересня Потап опублікував фото поруч з пам'ятником даної студії. Він виглядає як чоловік, який тримає на покривалі і витягнутих руках свої власні мізки.

Підбирається прохолода, але у нас є Шапки @shopmozgi, а у Вас?
, - повідомив Потап.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.