Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник привітав з Днем Народження Учасника одного з сезонів проекту – Михайла Заливако. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"А ось кому сьогодні Happy Birthday! Мішаньчик, будь щасливий і любимо! Ти красунчик по життю, але пора одружитися! Міцно обіймаю тебе і вас», - привітав Решетник друга З Днем народження, натякнувши на пару Заливако – переможницю «Холостяка» Анну Богдан.

На фото Решетник вказує пальцем на Михайла, а той, у свою чергу, ставить «ріжки» Решетнику.

"А в Гриші така чудова жінка що йому такі ріжки ні до чого", - вважають читачі сторінки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

У коментарях фанати шоу приєдналися до привітань улюбленого героя.

"Михайла З Днем Народження!!!", - пишуть люди.

Інші пригадали, що Заливако не проти одруження, на відміну від Анни, яка вирішила не поспішати.

«На пост шоу Міша не був проти одруження, але Аня сказала, що нікуди поспішати, потрібно ще почекати", - нагадують глядачі.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.