Кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився з прихильниками своєю мрією про велетенську кухню. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці зірки "МастерШеф".

«Раночок всім. А за Нью-Йоркським часом - дуже ранній раночок. Сьогодні останній день в Америці, і я вже знаю, що сумуватиму за ось цим простором на фото. Зазвичай пацани міряються тачками чи ще чимось. Але кухарі - то окрема історія", - зазначає Клопотенко.

Він додав, що хотів би велику і простору, функціональну кухню.

"Кухарі міряються кухнями. У Дімона величезна кухня, і я хочу кухню, як у Дімона. Духовка така, щоб я туди цілком вліз. Шкафчики, як чорні діри - там тупо немає дна, кінця і можна сховати цілу країну. Карочє, з‘явився новий челендж, що надаватиме мені кисню і жаги. Як розумієте, я реально не відпускаю ту свою думку про кухню мрії. Тепер діло лишилося за малим (хаххахаха, істеричний сміх крізь сльози). Треба знайти простір, де таке можна влаштувати. І треба знайти майстрів, що зможуть втілити все божевілля, яке я придумаю. Сподіваюся, колись це станеться. Цьом», - у своєму неповторному стилі повідомив кулінар.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На фото Клопотенко стоїть посеред чужої кухні і мріє про втілення свого проекту.

«Мрії збуваються, Женя!», «О, так велика кухня - це чудово, у вас все вийде...», «Кухня та її наповнення, то окремий вид кохання та задоволення», «Аааа, ви молодці! Чекаємо!», - захоплюються прибічники кулінарних талантів Євгена.

Нагадаємо, Євген Клопотенко заговорив про весілля із Настею Каменських: "Чого ти такий дєрзкий?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину