Наші читачі прекрасно знають українських зірок шоу-бізнесу. Надя Дорофєєва, Дмитро Ступка, Володимир Дантес і Поліна Логунова - зараз це "солодкі" парочки. Однак до того, як зустріти свою другу половинку було пройдено шлях "пошуків". Саме про цей етап зірки відверто розповіли журналістам.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зірковий шлях" одного з українських телеканалів, який вже доступний в мережі YouTube.

Надя Дорофєєва, скріншот: YouTube
Надя Дорофєєва, скріншот: YouTube

Надя Дорофєєва розповіла про нерозділене перше кохання: "Це було перше кохання, мене покинув хлопець і я дуже страждала".

Дмитро Ступка, скріншот: YouTube
Дмитро Ступка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Дмитро Ступка заявив: "Мене зраджувала дівчина. Я це дуже важко переносив, з кров'ю, зі сльозами".

Поліна Логунова, скріншот: YouTube
Поліна Логунова, скріншот: YouTube

Поліна Логунова зізналася: "Я відходила рік від цих відносин. Було дуже складно, дуже дуже. Я думала, що окочурюсь тоді, чесно кажучи.".

Журналісти також запитали у відомого психолога Світлани Арефнії про те, як люди проживають цей дивний і часто гіркий перший досвід почуття закоханості.

"Наприклад, перше кохання, трагічне перше кохання, де щось сталося з вашою коханою людиною. Або де вас дуже сильно образили, або де вас зрадили. Ось такі стосунки можуть надалі впливати: може з'являтися недовіра, може людина постійно перевіряти партнера, або взагалі буде людина боятися будувати нові стосунки", — розповідає психолог.

Раніше повідомляли, Оля Полякова змінила колір волосся і очей, так і до розлучення недовго.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес "наважився" на дітей з Надею Дорофєєвою.

Знай.uа писав, Леся Нікітюк у чоловічій сорочці і з соковитими губами натякнула на пластику-невже наколола?