Публічне життя це не завжди позитивні емоції. Буває так, що шанувальники себе не контролюють, і починають переслідувати кумирів, чатуючи їх біля під'їздів, або ж погрожуючи в соціальних мережах.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету на телеканалі "Україна" у програмі "Зірковий шлях".

Українські знаменитості вирішили показати, що пишуть їм нав'язливі шанувальники, і як починають переслідувати.

Павло Зібров зазначає, що жінок обожнює, проте надмірної уваги не любить. Фанатки ходять за ним постійно, і тому він не може ніяк розслабитися. Бували навіть такі, що не давали спати ночами.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Коли були домашні телефони, є шанувальниці які в 2-3 ночі дзвонили поговорити. Я давав трубку Марині Володимирівні, і відразу вони не хотіли говорити з дружиною, тому що Марина Володимирівна могла послати" - розповідає чоловік.

У Ольги Сумської також не так давно з'явився фанат, який не дає їй спокою. Про це вона і вирішила розповісти журналістам. Він їй пише про все: про своє життя, кожен день.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

Не так давно фанат навіть вирішив наблизитися до її будинку:

"Він нещодавно стояв біля мого під'їзду. Вже трохи якось страшно " - продовжила актриса. Як з цим боротися-вона не знає.

Телеведучий Даніель Салем ніколи не заперечував, що прихильниць у нього багато, але, іноді вони переходили всі межі.

Даніель Салем, фото: Instagram
Даніель Салем, фото: Instagram

"Була дівчинка, яка надіслала листа, і сказала, що вона вагітна від мене, років зо два тому. Була яка переслідувала мене. Я на таке не реагую" - продовжив чоловік.

У Євгена Кота досить цікава історія. У нього є прихильниця, яка надумала, що у них роман, а всім жінкам, які з'являються поруч з ним - починає погрожувати. І це незважаючи на те, що танцюрист одружений.

Женя Кот, фото: Instagram
Женя Кот, фото: Instagram

"З Горової stories зняв - "А я вже її застрелю". Танцював з Саніною - "Все, моя дитяча психіка вже не витримує. Я йду від тебе. Як ти міг так зі мною вчинити. Я закохуюся в тебе, а мені не можна" - розповів він про повідомлення прихильниць.

Крім того, прилітають і оголені фотографії, не завжди від повнолітніх. Вони пишуть різні фрази за типом"я тебе хочу, я вже голенька".

Нагадаємо, 64-річний Павло Зібров ледь не засмоктав молоденьку Анну Трінчер

Як повідомляв портал Знай.ua, голові МОЗ Дмитру Кулебі довелося вести концерт Павла Зіброва

Також Знай.ua писав, що Павло Зібров зізнався, як виступав п'яним і заводив романи в кожному місті