Кирило Сафонов розповів про день, в якому народилася його дитина. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

Російський та Ізраїльський актор театру і кіно регулярно знімається в найцікавіших проектах. Однак в очах шанувальників він досі залишається Сергієм Никифором з легендарного серіалу 2007 року "Тетянин день", який досі залишається однією з найбільш вдалих презентацій латиноамериканського серіалу.

У Сафонова є досить велика фан-база, зокрема на офіційній сторінці актора близько 270 тисяч фоловерів. З ними він ділиться подробицями свого особистого життя і професійної діяльності.

23 вересня Сафонов розповів про досвід народження свого сина Леона. Виявляється, вірний батько поїхав на пологи, незважаючи на те, що ввечері у нього був концерт і йому хотілося відіспатися. Однак йому зателефонував лікар і розповів про те, що саме в цей день народжується дитина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

- Здрастуйте.- Добрий ранок. Сьогодні будемо народжувати!- А що, так можна?- Так потрібно!- А може не сьогодні? У мене спектакль ввечері...- Що?...- Зрозумів, виїжджаю.Так 2,5 роки тому почався один з найбільш напружених, але і один з найщасливіших днів у моєму житті.
, - зазначає він.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину