Зірка 90-х, популярний співак Андрій Губін, нещодавно дав шокуюче інтерв'ю, в якому зізнався, що він повільно вмирає. Про це розповіли в співтоваристві «Новини зірок» в соцмережі Instagram.

За словами артиста, він страждає від діагнозу "лівостороння прозопалгія" і гниє живцем.

Андрій зазначає, що його мучать болі, які не проходять і не припиняються цілодобово. За словами співака і композитора, недуга дав про себе знати ще в ранній юності.

"У 28 я вже написав пісню «Я втомився від небес вічної милості чекати». У той момент, насправді, вже було дуже боляче. І, на жаль, з тих пір краще не стало, тільки гірше. Я поступово вмираю, вже однією ногою в могилі. Але як би вмираю-то спокійно. Тобто мені не страшно. Хочу тільки померти швидше. Знаєте, що мені не подобається? Не те, що у мене щастя не було. А те, що його вже не буде... Ось це погано", - поскаржився Губін.

Губін, фото Instagram
Губін, фото Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Як же його шкода!!! Такий красень, такі пісні, під які і зараз можна запалити, такий талант просто вмирає нещасним», «Ага, і шкода, що після себе нікого не залишив...», «Мій улюблений співак дитинства», «Ось тобі і зима холоду, самотні будинки», - нарікають шанувальники співака.

«З відео інтерв'ю, не пам'ятаю вже з ким, я зрозуміла, що у нього ще моторошне не прийняття себе, що він старіє і ці зміни видно. У нього ще через це депресивний стан, крім хвороби, через яку теж погано. Загалом, все погано" « " Такому психічно не здоровій людині, нехай і талановитому, чи потрібно когось після себе залишати?",- пишуть інші.

«А ви поживіть з постійними болями... будь-хто почне сходити з розуму... не дивно, що його все дратує... як же мені його шкода... я його розумію... дуже ...", - шкодують Губіна в коментарях.