Олександр Бердніков показав, чим займається з сім'єю. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Олександр Бердніков є учасником легендарної групи "Корні", яка спочатку перемогла на проекті" Фабрика звезда", а потім підкорила російськомовні чарти своїми відомими хітами. Незважаючи на те, що склад колективу сильно змінювався, він досі виступає і гастролює в різних країнах.

Бердніков має велику фан-базу, зокрема, на його офіційну Instagram-сторінку підписано 16,3 тисячі фоловерів, які лайкають і коментують його пост.

3 жовтня російський співак показав, як відпочиває з сім'єю. Він разом зі своєю дружиною Ольгою, дочками Міланою, Розою і Валентиною, а також сином Марселем відвідали кінотеатр.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На прем'єрі Бос Молокосос
, - підписав він свою фотографію.

Фоловерів оцінили це фото.

[ q uote author = ""юбимки";" Такі гарні ";" Наші цукерки [/ quote], - повідомляють вони.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.