Ольга Полякова здивувала перевтіленням у персонажа популярного фільму. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соцмережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік. Фолловери активно коментують кожен її пост.

Жінка є детективом в популярному шоу"Маска". 5 жовтня вона показала знімок з другого сезону в сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина перевтілилася в образ фільму" П'ятий елемент " - легендарного телевізійного телеведучого Робі Роуда. Дівчина одягла схожий костюм і натякнула на це фразою: "Корбан Даллас?". Поруч з нею весь цей час знаходився Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ви зрозуміли, хто я? Я сьогодні Ольга Руберойд
, - повідомила вона.

Нагадаємо, Біллі Айліш зробила це просто на капоті машини: все через "любовний лист". Біллі Айліш креативно нагадала про себе

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова, Дорофєєва, Боржемська, Гросу, Саніна, Лижичко позмагалися за кращу фігуру: "Битва сталевих пресів". Знаменитості позмагалися за кращий прес.

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події