Всесвітньо відома британська виконавиця, яка вже шість років нічого не випускала з музики, вирішила раптово повернутися з новим матеріалом. Нас чекає сингл, який встиг наробити шуму задовго до виходу.

Справа в тому, що чутки про повернення Адель на велику сцену ходили давно. Критики будували теорії, журналісти намагалися знайти хоч якусь зачіпку, а фанати заслухали старі платівки до дірок. Всі розуміли, що це станеться скоро, адже з моменту виходу минулої пісні пройшло вже шість років.

Ось, раптово, кілька днів тому по всьому світу почали з'являтися написи "30". На найпопулярніших будівлях міста. І це перетворилося на якийсь квест - шанувальники бігали по всьому місту в надії встигнути зробити фотографію на тлі.

І ось, все офіційно підтвердилося, коли у вівторок, 5 жовтня на її YouTube-каналі з'явився тизер на пісню Easy On Me. Вийде вона вже в наступну п'ятницю, 15 жовтня, і стане першою піснею з далекого 2015 року, коли вийшов третій альбом під назвою 25.

Тизер кліпу досить драматичний, в чорно-білій обробці, і по всій видимості знятий у форматі роад-муві. Це те, чого шанувальники чекали так довго. При цьому, за синглом повинен слідувати і альбом, який вийде, по всі й видимості, вже в листопаді цього року. Тепер виконавцям буде складніше пробратися в топ чарти, а британським артистам за типом Дуа липи і Еда Ширана потрібно постаратися, щоб на тлі гучного повернення не забули і про них, тим більше, що 15 жовтня у Еда Ширана планується випуск альбому.

Нагадаємо, що перший альбом Адель вийшов ще в далекому 2008 році, і називався він 19. У 2011 вона випустила альбом під назвою 21, і 25 в 2015. Шанувальники думають, що ця платівка носитиме назву 30, незважаючи на те, що їй зараз 33. Саме в 30 вона розійшлася з чоловіком, і значно схудла.

Нагадаємо, раніше таємна хрещениця Майкла Джексона вперше розповіла про життя свого "батька".

Як повідомляв портал Знай.ua, 93-а церемонія "Оскар": хто отримав довгоочікувану статуетку, всі переможці.

Також портал Знай.uа писав, що Лана Дель Рей закрутила роман з поліцейським і засвітила коханого на церемонії "Греммі".