Фронтмен однієї з найпопулярніших в Україні груп "Антитіла" Тарас Тополя частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його творчим і особистим життям стежать понад 87 тисяч осіб.

Цього разу співак виступив у незвичній для себе ролі – фотомоделі. Він представив серію знімків для видання L’HOMME.

У зйомці брали участь всі учасники гурту. Вони продемонстрували і діловий одяг, і наряди для вечірки.

«Зовнішній вигляд для артиста – річ важлива. Для когось секрет догляду за собою – це здоровий сон чи вдала зачіска, а для когось – правильно підібрані засоби. У новому номері L’HOMME ми розповіли наші лайфхаки по догляду за собою на зйомках, на сцені та поза нею. А також поділилися найближчими творчими планами. Номер вже у продажу», - поділився Тарас.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

«Красені !!!! Любимо вас! Обов'язково почитаємо Ваші СЕКРЕТИ! Ми не з чуток знаємо ваш графік і бачили, як ви просто пишіть, не інакше, цілодобово безперервно не шкодуючи себе. А виглядаєте завжди на всі 100%!», «Одна з причин, чому я люблю Антитіла, це їх зовнішній вигляд. Вони одягнені завжди в красивий, простий, але стильний одяг без зайвого пафосу і позерства, як це нині модно», - підтримали у коментарях фанати гурту.

Нагадаємо, Тарас Тополі зворушливо зізнався в коханні Alyosha: "Наша 11 осінь разом"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі з "Антитіла" Alyosha знову одягла білу сукню: "Бігти назустріч коханому"

Знай.ua писав, Тарас Тополі та "Антитіла" зачарували розповіддю про Україну: "Твої ровесники"