Відома українська співачка Анастасія Приходько показала, як виглядає її 11-річна донька та якою вона сама була у такому ж віці.

Анастасія Приходько після народження третьої дитини стала більш активно вести свій блог у соцмережі, тому вона щодня намагається тішити шанувальників новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч осіб.
Цього разу співачка вирішила поділитися архівними сімейними фото та порівняти чи схожа її 11-річна донька на неї.

Фото зі сторінки Анастасії Приходько
Фото зі сторінки Анастасії Приходько

На першому фото Приходько показала, якою була у 11-річному віці, а на другому свою доньку. Варто відзначити, що донька Анастасії дуже схожа на свою зіркову матусю. У них у цьому віці навіть зачіски були однакові.

Фото зі сторінки Анастасії Приходько
Фото зі сторінки Анастасії Приходько

"Що однакового на першій і другій фотографії? Крім кольору, звісно😉 Мені і Нані по 11 років", - зазначила Анастасія Приходько.

Користувачі мережі в коментарях теж підмітили схожість доньки та зіркової матусі. При цьому відзначивши, що вони наче одне обличчя.

"Ви з Наною одне обличчя 😍", "Очі і ніс копія 😮", "Я б подумав, що то одна й та сама дівчинка ... 😊", "Мала)))", "Дуже схожі🙌", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Анастасія Приходько влаштувала мокрі розваги в прозорому купальнику: "Ух ти, який кекс". Приходько в прозорому купальнику продовжила собі літо

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі": "я Побила Олежку". Настя Приходько битою "побила" TikTok-блогера Олега Машуковського

Також " Знай.ua " писав, Анастасія Приходько розлютилася на чоловіка через річницю вінчання: "нічого не подарую". Анастасія Приходько відзначає річницю вінчання