Варто нагадати нашим читачам той факт, що в Україні починається час, коли в оселях має з'явитися тепло: десь - це вода і батареї, десь - електричні обігрівачі, а десь - газ. Люди бояться опалювального сезону, бо потім прийдуть драконівські платіжки. Але вже зараз мріють, щоб швидше підключили батареї.

Справа в тому, що до того, як в батареї стануть теплими люди обігрівають свої кухні газом. Це не для кого не секрет, навіть читаючи цю статтю може бути така ситуація. Однак в українській столиці в ці жовтневі дні сталася дуже тривожна ситуація - в газових трубах знизили тиск.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Х.К.".

Скріншот з відео киян, Telegram "Х.К."
Скріншот з відео киян, Telegram "Х.К."

"Вихідні підкинули нам нового г*венця - в газовій мережі знизився тиск. Чекаємо сьогодні на пожежі по місту. Не понос, так, бл*дь, золотуха. На Лісовому кип'ятила воду - "Баба Параска".", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також жителі української столиці зняли дану ситуацію на камеру і опублікували ці кадри в Telegram-каналі "Х.К." тим самим люди попередили інших жителів столиці про те, що може загрожувати небезпека пожеж. Сподіваємося, що до цього не дійде і комунальники або постачальники послуг допоможуть усунути дану проблему.

Раніше повідомляли, запасаємося дровами і пелетами: як не потрапити на "гачок" шахраїв - поради експертів.

Як повідомляв Знай.uа, тарифомор-2021: українців ставлять на межу виживання і соціального вибуху.

Знай.uа писав, 4000 за тепло? Що відбувається з цінами на газ в Європі і чого чекати Україні.