Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч чоловік.

Виконавиця замінила Ксенію Мішину в романтичному шоу "Холостячка", ставши головною особою проекту в другому сезоні. У п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, вона порадувала українців новою прем'єрою під назвою "Клинок". В цей же день вийшов четвертий епізод "Холостячки", в ході якого Злата станцювала сексуальний танець перед чоловіками і розпрощалася з Васко.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

А зараз користувачі запропонували повернутися в четвертий епізод, щоб послухати Stand-up Андрія Задворного перед іншими учасниками і Златою Огнєвіч.

"Ми всі знаємо, що ти вегетаріанка, напевно, тому всі твої колишні не риба, не м'ясо. Саша, я сподіваюся виживу після цього стенд-апу ще пару днів хоча б. Минулий тиждень, пам'ятайте все, була у нас - тиждень хобі. Саша повернувся з побачення, знаючи купу подробиць з побачень інших хлопців. Мабуть головне хобі Саші - це допит. Злата не любить підкорятися, а Саша любить підпорядковувати. Схоже хлопців чекають складнопідрядні відносини", - жартує він на сцені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, українці розкрили очі "Холостячці" Златі Огнєвіч на самозакоханого красеня: "Мутний тип..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч захопилася безстрашністю гарячого поліцейського: "Як в останній раз"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" забрала красеня Вінченцо у "Холостячки" Злати Огнєвіч: "Дуже крутий"