Колишня дружина Арсена Мірзояна показала свою красу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як відомо, Арсен Мірзоян протягом п'яти років у шлюбі з Антоніною Матвієнко. Артисти зіграли весілля 15 Червня 2017 року в Таїланді, і на заході були присутні приблизно 60 гостей. У пари народилася дочка Ніна Матвієнко в 2016 році, і ймовірно її назвали на честь зіркової бабусі.

Однак коли Матвієнко і Мірзоян познайомилися, музикант вже був одружений на жінці Ганні. Чоловік був змушений сказати своїй дружині про те, що вони більше не можуть бути разом.

Проте жінка, яка залишилася жити в Запоріжжі, не сумує і радує шанувальників різноманітними фотографіями в Instagram.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Навесні жінка опублікувала фотографію з випускного сина. На ньому видно, що жінка кардинально змінила імідж і може дати фору Тоні Матвієнко. Жінка постала в обтягуючому приталеному платті і в туфлях на довгому каблуці.

Фолловери засипали пост жінки різноманітними коментарями.

Вітаємо🙌🔥❤️❤️💕"; "Вітаю😍 🔥 🔥 🔥"; " Вітаю! Широкої і щасливої дороги в доросле життя!!!,- повідомляють фоловери.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.