Арсен Мірзоян похвалився своїми спортивними успіхами. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя.

Останнім часом артист досить активно взявся за свою фізичну форму. Він часто ходить в спортивний зал, А також грає у волейбол. Але найулюбленіший вид активностей для артиста-БІГ. Арсена Мірзоян частенько ділиться зі своїми досягненнями в кросі.

12 жовтня він опублікував фотографію карти його забігу по трекеру. Чоловік Пробіг п'ять кілометрів по Києву. Крім цього, він показав наряд, в якому він здійснював крос. Арсен Мірзоян показав, в якому вбранні біг по Києву в умовах осінніх холодів: шорти, курточка і шапка.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

ще не їв, але вже в шапці:) @zirulnik_voronkevich зараз підготує мене до походу в Сільпо 😂 # арсенмірзоян #run @ zirulnik.barbershop
, - повідомив він.

Нагадааємо, Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна. На особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям спостерігають понад 93 тисячі читачів, Тоня Матвієнко опублікувала відео, зняте під час участі в танцювальному шоу "Пристрасті на паркеті"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років".