Дочка скандально відомого політика і претендента на крісло харківського мера Михайла Добкіна, Алла потішила свою публіку новим фото.

Алла Добкіна досить активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram, тому дівчина намагається часто ділитися з підписниками новими фото відео або просто цікавими подробицями з особистого життя.
Цього разу Алла Добкіна зізналася, що у справах довелося їй приїхати в столицю, і через це покинути на час своє улюблене місто Харків.

Алла Добкіна, фото з instagram
Алла Добкіна, фото з instagram

Також дівчина поділилася новим спокусливим фото. На опублікованому кадрі Алла позує сидячи на стільці, і уважно дивлячись убік, створюючи більш загадковий образ. Її біляве волосся хвилями спадали на її плечі, роблячи Аллу більш романтичною.
Для фотосесії дівчина одягла теплий в'язаний светр з горлом. Ніжки вона вирішила залишити оголеними, щоб на всю публіку продемонструвати їх красу.

"Повернулася до Києва, зі свого улюбленого міста Харкова❤️❤️❤️❤️", — так Алла Добкіна підписала опубліковане фото.

Нагадавши, що дочка Добкіна показала колишню скандального татка: "красуня наша!". Алла Добкіна зворушливо привітала зі святом найріднішу

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше Знай писав, що напівгола дочка Добкіна проговорилася про сокровенне: "все віддала б...". Відносно недавно Алла почала сольну кар'єру, і активно ділиться успіхами з відданими фанатами.

Також Знай повідомляв, що Алла Добкіна без чоловіка здивувала фанатів: "підходимо один одному...". Цього разу Алла Добкіна опублікувала нове фото і заговорила про сумісність.