Лікер з горобини приготувати не складно, а тим більше не затратно. Адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості. Відповідно, й без проблем приготувати ароматний напій для святкового застілля.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДомашнім рецептом лікеру з горобини поділився телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад і город". Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер самостійно.
Інгредієнти:
- горобина - 2 кг,
- цукор – 1 кг,
- вода - 1 л,
- спирт - 1 л,
- цедра - 1 лимона,
- гвоздика - 3-4 бутони або трохи кориці,
- бутель,
- пляшка.
Приготування лікеру з горобини:
Спершу завчасно приготований великий бутель наповніть підготовленою горобиною. Залийте її холодним цукровим сиропом і спиртом. Тепер додайте лимонну цедру, гвоздику або корицю.
Далі закрийте бутель з горобиною пробкою. Настоювати майбутній лікер потрібно 3 тижні в теплому місці. Після цього профільтрувати напій й розлити в пляшки. Смак цього простого у приготуванні лікеру з горобини точно приємно здивує вас і ваших гостей. А восени саме час зайнятися цією справою.
Нагадаємо, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами
Як повідомляв портал "Знай.ua", гарбуз по-корейськи з часником на Хеловін: рецепт, який прожене будь-яку нечисть з двору і нагодує родину. Неймовірно смачна і проста закуска, яка явно здивує ваших гостей. Коли морква вже набридла
Також "Знай.ua" писав, 4 простих рецепти шоколадного печива за копійки: навіть борошно не знадобиться. Кулінар поділилася рецептами, які врятують від осінньої нудьги. Солодке, для підняття настрою