У Києві зупинилося серце епатажної та яскравої 73-річної фотомоделі, яка своєю жагою до життя давала приклад багатьом молодим людям.

Про смерть фотомоделі повідомили на її особистій сторінці в Іnstagram.
Так, стало відомо, що у Києві померла фотомодель 73-річна Олена Вовк, яка славилася своїми епатажними та яскравими образами.

Фото зі сторінки Олени Вовк
Фото зі сторінки Олени Вовк

"Сьогодні вночі в реанімаційному відділенні 7й міській лікарні м.Києва трагічно померла Олена Вовк. Ми всі запам'ятаємо її, як яскраву, енергійна і життєрадісну жінку. Олена, нам буде дуже Вас не вистачати", - сказано у повідомленні.
Як передає портал Новини.LIVE, друзі фотомоделі повідомили, що останній час Олена Вовк провела у комі. Відомо, що жінку госпіталізували до неврологічного відділення, однак через важке дихання не можливо було стабілізувати її стан.
Лікарі зробили кілька обстежень та комп‘ютерну томографію. При цьому зазначається, що в лівій півкулі Олени Вовк були виявлені вогнища старого інсульту.

Наразі про дату та місце прощання зі знаменитою фотомоделлю нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою. Борис Мірус народився 19 серпня 1928 року в селі Синякова Чортківського району Тернопільської області.

Як повідомляв Знай ,померла Уна Стаббс, яка зіграла місіс Хадсон в "Шерлоку" з Камбербетчем. Актриса хворіла кілька місяців

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще