Відома українська телеведуча «Сніданку 1+1» Людмила Барбір поділилася досвідом участі в модному показі. Вона також розповіла, чи буде вона сусідами по дачах в Карпатах з колегою та відомим мандрівником Дмитром Комаровим. Як часто Людмила Барбір ходить за грибами, вона розповіла в ефірі шоу «Світське життя».

«Це був мій другий вихід на подіум. Перед першим мене так дресирували – руки позаду, на одній лінії… Кажу, вже ж руки позаду – ні, ще більше позаду. Як це складно – моделлю працювати! Мені складно, що не можна посміхатися – сказали, ні, як моделі, без жодних емоцій», - зізналася вона.

Ведуча додала, що має хобі – погоди по гриби, проте цього року грибний сезон не вдався.

«Я походила, пошаманила, але попала в той період, коли не грибний сезон… Я звикла – кілька кошиків білих грибів, тому що для мене це – справжні гриби. А те все решта – підгриби», - додала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З зібраним урожаєм Барбір розбирається вміло – готує консервацію на зиму.

«Я ходжу по гриби лише в Карпатах, потім роблю закрутки, сушу обов’язково», - ділиться ведуча.

Вона також зізналася, що має дачу в Карпатах, а Комаров придбав будиночок трохи далі, на Верховині.

Раніше ми писали про те, що ведуча 1+1 показала синів-близнюків – копія мами: "Мрійте до зірок".

Як повідомляв портал Знай.uа, Людмила Барбір показала своїх невгамовних малюків: "Там така любов!"

Також портал Знай.uа писав, що войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка. Телеведуча одружена з викладачем з айкідо Ігорем Барбіром. Подружжя виховує спільного сина Тараса.