Відомий український співак Олександр Пономарьов частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 140 тисяч гривень.

Останній раз Виконавець викладав публікації, пов'язані З Днем захисників і захисниць. Він виступив на сцені з нагоди свята і опинився біля наших воїнів. А зараз Олександр різко переключив увагу на свою собачку Ши-бо, у якої в понеділок — стресовий день.

Олександр Пономарьов, instagram.com/ponomaryovoleksandr
Олександр Пономарьов, instagram.com/ponomaryovoleksandr

Справа в тому, що домашню тварину вирішили підстригти.

"Після перукаря прийшла, попила, послухала компліменти і вляглася в свій лежак ! Тепер готова слухати ваші компліменти (я їй читаю їх)", - пише Олександр Пономарьов у публікації.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Малятко лежить в теплому місці і була відображена на знімку з висунутим язичком.

Олександр Пономарьов, скріншот: Instagram
Олександр Пономарьов, скріншот: Instagram

"Зачіска модельна, їй підходить😍", "Розумниця і красуня😍", "Милашка Ши! А іграшка прикольна біля неї🙉", "Фантастична картина👏😍", "Ви чарівна, слів не вистачає👏", "Маленька Гарнюня!❤", "Королева краси! Ши, ти заслуговуєш цей титул", "Вона красуня! А якщо комусь не до вподоби, Ши показала язик", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, небезпечний Олександр Пономарьов вирішив позмагатися з Пікаловим з "Кварталу 95": "Крутий..."

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Пономарьов показав те, що приховував 40 років: ніхто не дізнається

Також Знай.ua писав, Олександр Пономарьов перед Днем знань перетворився на школяра і сів за парту: "Взяв мене..."