Відомий український комік і зірка студії "Квартал 95" Юрій Ткач кардинально змінив свій образ, і на кілька хвилин став чоловіком Наді Дорофєєвої.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно він ділиться з шанувальниками різними кадрами. Як особистими, так і з робітниками зі зйомок. Цього разу саме такий момент.

Періодично комік радує шанувальників тим, що при міряє на собі найнесподіваніші образи, ролі, і так далі. Цього разу "жертвою" його фантазії став Володимир Дантес - чоловік Наді Дорофєєвої.

Все це в ході баттла на шоу "Маскарад". Учасникам двох команд потрібно було зобразити Володимира Дантеса, який, до слова, в цей момент знаходився в залі. Ірина Білик також зобразила музиканта, але, вийшло не так епічно, як у Юрія Ткача.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дантесом бути важко 😂 😂 😂" - сказано під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають стосовно цього перевтілення:

"Ткач-Дантес, якого дуже покусали бджоли😂 😂 😂";

"Краща версія Дантеса😂 👍";

"Це Дантес з паралельного світу 😂";

"Я думала це Петя Чорний)))";

"❤️❤️";

"Юр, ви космос!";

"😂";

"Станіславський був би в шоці".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

В результаті всьому залу дуже сподобалося, і вони сміялися з цієї пародії. У ліпсинці-баттлі перемогла команда Юрія Ткача. Маша Єфросиніна і Юлія Саніна на чолі з Ткачем вирішили зняти маски з Мотанки і Бабайки.

Нагадаємо, Олена Кравець і Юрій Ткач впрягли в бійку з Євгеном Коноплянкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Ткач налякав Євгена Кошового з "Кварталу 95" своїм апаратом

Також Знай.ua писав, "дружину" Юрія Ткача Ірину Сопонару підловили на спокушанні