Відома українська телеведуча та зірка проєкту "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь похизувалася перед фанатами розкішним образом.

Олена-Крістіна Лебідь, яка вже досить давно зустрічається з ексвіцепрем'єр-міністром України Павлом Розенком, має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 317 тисяч осіб.
Цього разу телеведуча вирішила вразити своїх шанувальників розкішним образом у блискучій вечірній сукні синього кольору, яке вдало підкреслило струнку фігуру зірки. Олена-Крістіна Лебідь сфотографувалася на вулиці, ловлячи останнім промені осіннього сонечка.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram

"Русалка Креветовна Скумбріенко😂😂😂", - так жартівливо Олена-Крістіна Лебідь підписала опубліковане фото.

Користувачам мережі припало до душі нове фото Олени-Крістіни Лебідь, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Красуня, вам дуже підходить 😊✨", "Красива", "Вау😍🔥", "Сукня шикарна і ви в ньому жіночна", "Ух фігурка🔥🔥🔥", "Ви виглядаєте щасливою! Я рада за вас !! "," Ну ваще що за красотка😍😍😂🙌🔥❤️ ", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь підсадила на "Гру в кальмара" Павла Розенка і свою собаку: "Зайшли на ура"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь взялася за зброю через нахаб в "Аферисти в сітях": перевірить на вірність.

Також "Знай.ua" писав, Олена-Крістіна Лебідь показала, як балдіє з Павлом Розенком: "Це чути щоранку".