Відома українська співачка Оля Полякова показала своїм численним шанувальникам залаштунки прямого ефіру "Ранок з Україною", де вона стала запрошеною гостею.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.4 мільйони осіб зірка вела прямий ефір з залаштунків ранкової програми.
Зірка показала, як тільки зайшла в студію "Ранок з Україною", де ведучий Григорій Герман відразу ж пояснив співачці, як буде проводити прямий ефір з її участю.

Оля Полякова, скріншот із відео
Оля Полякова, скріншот із відео

"А ми готувати ще будем щось на шоу? Навіщо щось готувати? Я по ділу прийшла", - відразу запитала у ведучого Оля Полякова.

Такі питання у зірки виникли, бо ймовірно вона не знала що її тут чекає. Адже Оля Полякова хотіла анонсувати останній концерт шоу "Королева ночі".
Однак, зірці все ж потрібно було продемонструвати свої кулінарні здібності у рубриці "Смачно за 5 хвилин", де вона мала позмагатися з ведучим ранкового шоу Григорієм Германом. Там вони вирішили приготувати дуже просту та швидку страву, яка має назву "Французькі тости".

Оля Полякова, скріншот із відео
Оля Полякова, скріншот із відео

Для цієї страви знадобиться хліб, ваніль, цукрова пудра, яйця, вершки.
У миску потрібно розбити яйця та збити їх вінчиком до яєць додати вершки та знову добре все перемішати. У цю суміш потрібно додати ваніль та цукор. Потім беремо хліб та обмочуємо його у цій суміші й ставимо смажитися на пательню до скориночки.

"Це все дуже апетитно, я вже чую як це пахне, я вже хочу швидше це з'їсти. Давайте мені каву", - не втрималася Оля Полякова.