Відомий український артист, а також зірковий детектив в гіпершоу "Маска", Дзідзьо розповів глядачам, чого їм очікувати в другому сезоні. Прем'єра відбудеться вже цієї суботи.

Популярний співак, зірковий детектив грандіозного шоу "Маска" Дзідзьо в студії програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" зізнався, чим дивуватиме другий сезон улюбленого шоу мільйонів українців і кого підтримуватиме він сам.

Дзідзьо, фото: прес-служба каналу "Україна"
Дзідзьо, фото: прес-служба каналу "Україна"

Кумир українців в ефірі відразу ж запевнив, що новий сезон "Маски", який покажуть глядачам вже в суботу, 23 жовтня о 21:00 на телеканалі "Україна", точно повинен всіх вразити.

"Друзі, хочу запросити вас до перегляду! Це буде надзвичайний сезон, обіцяю, він буде набагато краще першого! Скажу лише те, що я був сильно здивований і шокований у фіналі кожного знімального дня!"- ділиться зірковий детектив шоу "Маска".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Дзідзьо, фото: прес-служба каналу "Україна"
Дзідзьо, фото: прес-служба каналу "Україна"

Плюс до цього, він відкрив невелику інтригу, хто здивував його з учасників найсильніше. З самого першого виступів він запам'ятав учасника Скандал і Жирафу, адже, йому вкрай цікаво спостерігати за інтригою, яку вони підготували, і плюс до цього, він відзначив заслугу продюсерів.

За словами Дзідзьо творці проекту дуже постаралися, щоб все було закручено, і здогадатися було складніше. А підказки навпаки плутали експертів, тому, глядачам потрібно бути в цьому сезоні більш уважними.

Раніше повідомляли, розведеного Дзідзьо заманила Міла Кузнєцова з п'ятнадцятим розміром грудей

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо відшукав свого "клону" після розлучення зі Slavia: Оля Полякова вже закохалася.

Знай.ua писав, Оля Полякова забула про чоловіка і "втекла" до розлученого Дзідзьо