Російська актриса театру і кіно Наталія Рудова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 4,3 мільйонів чоловік.

38-річна знаменитість прославилася завдяки ролям Тетяни Баринової і Ксенії Ковальчук в серіалах "Тетянин день" і "Універ. Нова общага". А зараз вона продовжує викладати різні знімки, що підтверджують її шикарну фізичну форму і пружні форми.

Наталія Рудова, фото: Instagram
Наталія Рудова, фото: Instagram

Пропонуємо повернутися в літо разом з Наталією Рудовою, яка опублікувала фотографію в басейні. Вона присіла на краю і повернулася до камери спиною, щоб весь акцент був саме на попі.

"Сонце☀️", - написала вона в публікації.

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Опублікований знімок був 29 вересня 2021 року, хоча раніше його можна було помітити в ще одній публікації, але з'явилася першого серпня.

"Фігурка кайф", "Це перебір🔥", "Булки вивалила", "Як завжди на висоті🔥", "Люди добрі ,будь ласка, зверніть увагу... У мене PAK, потрібна ваша допомогти, дуже хочеться довше побути з дітьми... готові підтвердити по відеодзвінку", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Рудова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Рудова)

Коментарі, скріншот: Instagram (Рудова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Рудова)

Нагадаємо, зірка "Універу" Самбурська не витримала і розридалася на людях після скандалу з "Дом-2"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Універу" Самбурська погодилася на інтим з подружкою: "Красива пара"

Знай.ua писав, зірка "Універу" показала, що відбувається по інший бік щасливих сімейних блогів