Ольга Цибульська показала вміст свій холодильника. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою відомого виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), останнім часом звертає увагу на себе увагу ЗМІ.

У неї величезна армія шанувальників в соціальних мережах. Зокрема, на її офіційну Instagram-сторінку підписано 783 тисячі осіб, які намагаються лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді Цибульська спілкується з ними у форматі сторіз.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

25 жовтня дівчина опубилковала пост, в якому продемонструвала вміст свого холодильника. Жінка показала різні і смачні страви.

Сардельки, мамині млинці, бабусині гриби, шарлотка... так і ваблять
, - повідомила вона.

Потім вона показала себе в осінньому образі.

Це ж просто ракурс невдалий або просто щоки?
, - задалася питанням вона.

У фінальній фотці вона тримає в роті огірок.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська назвала себе "гімном": "я ще член не ношу". Оля Цибульська відповіла на запитання підписників

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжню Олю Цибульську застукали по любові з Віталієм Козловським: "більше подобається". Оля Цибульська попросила поради

Також "Знай.ua" писав, розведений Дзідзьо повалив блондинку на ліжко: "Сучка Стара". Дзідзьо здивував поведінкою. Співак повідомив про прем'єру комедії-квесту "Де гроші", над якою працював останнім часом.