Володимиро Дантес прийшов на нове шоу для того, щоб розповісти про те, як вони з Надею Дорофєєвою розподіляють сімейний бюджет, і яке у них відношення до грошей.

Про це стало відомо завдяки новому ролику на YouTube-каналі "ебаут", і сюжет називається "мої гроші". Там експерти і зіркові гості вирішили поговорити про те, як правильно вести сімейний бюджет, і хто повинен за це відповідати.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Коли вони познайомилися з Надею, Вова дізнався, що дівчина заробляє на 50 доларів більше, ніж він, і і його це сильно вдарило по самооцінці. Все тому що йому 23 роки, трохи зоряної хвороби, і ось понеслася.

Далі він почав шукати ще додатковий заробіток, щоб вирівняти цю різницю, при цьому сама Надя тривалий час не знала про те, скільки отримує Вова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Дантес і Дорофєєва, фото з Instagram
Дантес і Дорофєєва, фото з Instagram

"Ми купили путівки в Єгипет, це був якийсь 2012 рік, а у мене всього було 18 тисяч. Січень, у мене 18 тисяч, а 16 варто щоб поїхати в Єгипет. Я кажу, ну поїхали, я зароблю. Так ми і жили, гроші були для того, щоб їх витрачати" - розповідає Володимир Дантес.

У пари зараз загальний бюджет, і всі гроші вони витрачають разом з однієї так званої скриньки або банківського рахунку. При цьому, до слова, Володимир Дантес зазначає, що якби він їй не відкрив карту, то у неї її б і не було, так як Надя любить готівку.

"Я не знаю, скільки заробляє Надя" - продовжив чоловік. У їх парі чоловік відповідає за оплату комуналки, і так далі. Туди він Надю пускати не хоче, адже це досить складно.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.