Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо, справжнє ім'я якого Михайло Хома, співачка Slavia вирішила розслабитися на повну.

Slavia спершу поласувала смачненьким брауні, а тоді пробіглася магазинами влаштувавши шопінг. В сторіс на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за життям артистки спостерігає 23 тисячі читачів, Slavia показала свої пригоди.

Співачка не відмовила собі в насолоді завітати в бутік "Dolce & Gabbana", де приглянула черевички. "Тематика космосу", - прокоментувала вона, а тоді приміряла їх, звернувшись до своїх підписників.

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

"Як тобі космос від D & G?", - підписала співачка інстаграм-сторіс.

Днями Slavia похизувалася новим образом, показавшись у вишуканій сукні та з красивим макіяжем. Артистка також дала пораду жінкам:

"Жінкам потрібно навчитися любити себе, будувати кордони, і поважати чоловіків.", - написала співачка. Slavia

Нагадаємо, Slavia відверто зізналася, що відчуває до Дзідзьо після розлучення: "Михайлові не дуже сподобалося". Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо, справжнє ім'я якого Михайло Хома, співачка Slavia відверто розповіла про почуття до нього

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia після скандалу з Олею Цибульською через Дзідзьо отримала моторошне попередження: вп'явся кіготь дикої кішки. Співачка Slavia, яка недавно розійшлася зі своїм чоловіком Дзідзьо, розповіла про віщі сни і пояснила, як їх трактує саме вона.

Також "Знай.ua" писав, Slavia оперативно почала підбирати заміну Дзідзьо: "Шукаю того, хто...". Колишня дружина Михайла Хоми співачка Slavia оперативно почала підбирати відповідну людину