Сергій Притула зізнався в любові до простого працівника заправку. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український телеведучий "Хто зверху?", з 2015 року - ведучий програми "Суперінтуїція", резидент Comedy Club Ukraine, волонтер, громадський і політичний діяч Сергій Притула є одним з найпопулярніших співвітчизників.

Зокрема на його Instagram-сторінку підписано близько 824 тисяч передплатників, а на Фесбуці їх 931 тисяча.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

26 жовтня Сергій Притула опублікував відеозапис на своїй Instagram-сторінці. На ній він заїжджає до веселого заправника, який любить свою роботу і розповідає цікаві історії. У відповідь сам Сергій Притула розповідає, що він любить цього чоловіка. У відповідь дядько Василь відповів йому тим же.

Дядько Василь - це людина, яка повністю відповідає моєму життєвому принципу «отримуй задоволення від того чим займаєшся, хто б що не казав про твою роботу - престижна вона чи не дуже, потрібна чи суспільство може без неї обійтись»!До речі, заправлятись мені сьогодні не потрібно було. Настрій просто трохи був паскудний. Тому і заїхав до пана Василя на реабілітацію настрою!
, - зазначив він.

Нагадавши, зірка "жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "знівечила": "міські божевільні". Катерина Нікітіна навмисне себе "знівечила"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна вся в блискітках перетворилася в примхливе малюк: "просто розриваєш". Катерина Нікітіна поділилася добіркою відео

Також " Знай.ІА " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події