Леся Нікітюк привітала Андре Тана з днем народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від підписників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона осіб. Фолловери намагаються регулярно коментувати кожен її пост.

26 жовтня відомому українському дизайнеру Андре Тану виповнилося тридцять дев'ять років. На честь цього багато знаменитостей його вітають з цим святом.

На честь цього Леся Нікітюк опублікувала спільне сторіс з дизайнером. На фотці жінка в помаранчевому вбранні притулилася до нього. У підписі до нього українська співачка привітала Андре Тана зі святом.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

з днем народженням, маестро Андре. Поважаю і обожнюю
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що Євген Кошовий готовий з радістю працювати на весіллях в парі з українським репером Потапом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Кошовий вперше розповів в яку суму обійшлося його весілля з дружиною Ксенією. Виявляється, пара зіграла весілля в борг.

Також Знай.иа писав, що Євген Кошовий став гостем на передачі Олександра Еллерта та Андрія Рибака "але це не точно". Кошовий надав їм свій телефон і вони розбирали Direct Instagram і відповіли на найяскравіші, колючі і не тільки повідомлення, які там знайшли.