Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими публікаціями і новинами з особистого і творчого життя, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Цього разу Юрій Горбунов поспішив порадувати своїх фанатів новиною про те, що його голос знову зазвучить в мультфільмі, назву якого він поки ще не повідомив. Як відомо, раніше телеведучий вже озвучував одного з головних персонажів в анімаційної комедії "Співай" від студії Universal Pictures, разом з виконавцем Монатіком, вокалістом O.Torvald Женею Галичем і співачкою Анею Добриднєвою.

Також Юрій зізнався, що радувати своїх маленьких фанатів йому дуже до душі, але така робота досить сильно його виснажує. Телеведучому вдається перейнятися почуттями до персонажа, якого він озвучує і прожити разом з ним вигадану історію.

"Уже уявляю в кінотеатрах дітлахів і дорослих,які сміються,і співпереживають моєму герою!!" - написав Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Юрій Горбунов у дивному піджаку занудьгував по Каті Осадчій: застукали з іншою жінкою

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов з сином зробив приємно Ользі Цибульській замість Катерини Осадчої: "Яке щастя"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов відвіз Катерину Осадчу подалі від пустушок і памперсів: "Гірко молодим"