Родина герцогів Кембріджських, Кейт, Уільям та їхні діти разом із нянею були помічені у міжнародному аеропорту Лондона.

Як вважають деякі ЗМІ, пара із дітьми відправилась на відпочинок, куди саме поки що невідомо. За думкою експертів, Вільям та Кейт порушили традиційні звичаї королівської сім’ї, які забороняють батькам перебувати у транспорті разом із дітьми, аби у випадку непередбачуваних обставин не трапилося так, щоб перервалась наступність.

Уильям и Кейт Миддлтон та діти, фото .instagram.com/dukeandduchessofcambridge
Уильям и Кейт Миддлтон та діти, фото .instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Під час можливого відпочинку Кембріджські знайшли час поділитися зі своїми читачами у «Твіттер» повідомленням про ініціативу Bayo від YoungMinds.

"Байо – це блискуча нова ініціатива від The Ubele Initiative та партнерів Heads Together! @MindCharity, @YoungMindsUK та @bestbeginnings, які привносять свої ресурси в галузі психічного здоров'я та розвитку цієї спільноти. Також вони допомагають темношкірим людям спільноти", - розповіла пара у своєму Twitter.

скриншот: twitter.com/KensingtonRoyal
скриншот: twitter.com/KensingtonRoyal

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Радість знайшла нас" - так перекладається з мови народу йоруба «Байо». Цей проект має на меті створити онлайн-простір для комунікації, який допоможе підтримувати психічне здоров’я та благополуччя людини.

Ініціатива була підтримана Королівським фондом герцогів Кембріджських та молодшим братом Вільяма – Гаррі.

Уильям и Кейт Миддлтон, фото .instagram.com/dukeandduchessofcambridge
Уильям и Кейт Миддлтон, фото .instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Знай.ua нагадує: Кейт Міддлтон змінила зачіску і приміряла вбрання нареченої: найкращий образ з часів весілля з принцом Вільямом

Як раніше повідомляв Знай.ua: Королева Єлизавета II заявила, що її "дратують" світові лідери: "Говорять, але не роблять"

Також Знай.ua писав: Королева Єлизавета II заявила, що її "дратують" світові лідери: "Говорять, але не роблять"