На "Нову Пошту" поскаржився один з клієнтів. Відповідне відео з'явилося на Тікток-порталі gorvlad.

На популярний український поштовий оператор періодично скаржаться клієнти, які стикаються з проблемами в перевезенні, затримками або іншими проблемами.

Нова пошта, кадр з відео
Нова пошта, кадр з відео

На Тікток-порталі чоловік опублікував відео. На ньому чоловік показує чек з оплатою в 1628 гривень за посилку, яку він повинен сплатити. Причина у величезній вазі посилки, який становить двісті двадцять сім кілограм.

@gorvlad

#новапошта #новаяпочта

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Однак велика частина ваги даної посилки-упаковка. Реальний товар - це крило автомобіля, яке важить близько десяти кілограм.

Фолловери підтримали клієнта і порахували, що це дійсно схоже на обман.

Я перепрошую, а що крило важить 277 кілограм?"; "А ти що в целофані хотів, щоб доїхало?"; "У мене так капот алюмінієвий сто сорок кілограм завісив"; " Так не відправляйте. Самому дешевше завезти
, - зазначають вони.

Нагадаємо, українців, які порушують обмеження "червоної" карантинної зони, суворо каратимуть: 170 тисяч грн штрафу і закриття.

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягають обов'язковій вакцинації від коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, українцям пророкують "червону" зону на Новий рік і Різдво: що буде заборонено під ялинкою.