Телеведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова зняли новий випуск програми "Дорослі дівчатка". Вони розпитали один одного з приводу досить слизьких тем, на які знаменитості зазвичай уникають спілкуватися.

Зокрема, вони поговорили про те, яким вважають своє тіло і чи готові вони показувати його оточуючим.

"Купальник злитий або роздільний?",- запитали у обох зірок. Недовго думаючи, вони озвучили свій вибір.

"Звичайно роздільний, з таким-то животом», - відповіла без заминки Полякова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Єфросиніна посоромилася і вибрала злитий. На це співачка заперечила, що у Маші ідеальний живіт і немає целюліту.

"Я бачила її живіт. Вона худа, у неї немає целюліту ... ти коли залізла до мене в баню ... вона лізла до мене, і у мене перед обличчям була її ж * па-ідеальна, безцелюлітна ж * па! С * чка ти!",- обурилася з цього приводу Оля Полякова.

"Гаразд, приїду до тебе голенька!",- пообіцяла подрузі Єфросиніна.

Нагадаємо, Оля Полякова перемогла головну фобію Алли Пугачової і похвалила саму себе. Співачка і Зірковий детектив проекту "Маска" Оля Полякова зважилася здатися без фільтрів.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку.

Також " Знай.ua " писав, Оля Полякова показала соковитий гранат: аж тріснув. Співачка Оля Полякова порадувала око стиглими плодами і показала, як проводить час на відпочинку.