У неділю, 31 жовтня, в Харкові проходить подія, на яку місцеві жителі чекали вже дуже давно, далеко не один місяць, вибори міського голови. Справа в тому, що до обіду багато місцевих депутатів і кандидати на головне крісло міста вже проголосували, зокрема Добкін і Терехов зробили це одними з перших.

Всі 605 виборчих дільниць Харкова з ранку приймають виборців, які мають намір віддати голос на позачергових виборах мера міста. Порядок у Харкові на виборах забезпечують 2 тисячі правоохоронців.

Про це стало відомо завдяки новій публікації місцевих новинних Telegram-каналів, а також інтернет-видань.

Список кандидатів, скріншот: "Слово і Діло"
Список кандидатів, скріншот: "Слово і Діло"

Двоє людей в одній кабінці на виборах у Харкові, фото: Труха
Двоє людей в одній кабінці на виборах у Харкові, фото: Труха

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мало хто не погодитися, що за перше місце борються всього два кандидати - колишній мер Михайло Добкін і його головний опонент, виконуючий обов'язки мера Харкова Ігор Терехов.

Терехов, фото: Telegram
Терехов, фото: Telegram

Добкін, фото: Telegram
Добкін, фото: Telegram

Не обійшлося без тривожних інцидентів. У Харкові на дільниці по вулиці Луї Пастера помітили виборця, який фотографував бюлетень. Правоохоронці зупинили чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці доставили 39-річного чоловіка до відділу поліції, повідомили в прес-службі поліції Харківщини. Силовики перевіряють інформацію і встановлюють обставини події.

Вибори в Харкові, фото: Telegram
Вибори в Харкові, фото: Telegram

Нещодавно в ЦВК заявили, що під час голосування на виборах міського голови Харкова виборці зможуть віддати свій голос без пред'явлення сертифіката про вакцинацію або ковід-тесту, потрібен тільки паспорт громадянина України.

Раніше повідомляли, МОЗ розкрив українцям секрет правильного догляду за дітьми: "Виділення з прожилками крові-це норма".

Як повідомляв Знай.uа, пускатимуть без вакцинації та ПЛР-тестів: українців порадували новиною.

Знай.uа писав, СБУ застерегла від терористичних загроз перед виборами в Харкові: "Зростає ймовірність диверсій".