Стало відомо про те, що Аліну Гросу переплутали з російською співачкою Алсу, яка була популярна в 00-х.до неї підійшли сфотографуватися, і заспівали пісню з "її" репертуару.

Даний ролик був опублікований в мережі Ларисою Хапугою в соціальній мережі TikTok, яку вона активно просуває.

Жінка була на світському заході, і раптом побачила там популярну українську співачку Аліну Гросу, однак, та прийняла її за Алсу.

@hapuga_official

Ууууу е ты не слышишь меня

♬ оригинальный звук - Хапуга Лариса

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Сергію, подивися як добре збереглася Алсу. Я хочу фотографію з Алсу, я хочу, давайте. Боже, Ви так добре збереглися, прекрасно " - почала говорити жінка і крізь натовп підбиратися до улюблениці мільйонів.

Реакція Аліни на це була цілком очікувана, вона була в шоці від того, що відбувається, але, в хорошому сенсі, і її повеселила ця ситуація, і вона навіть почала підігравати і позувати на камеру.

"Уу е ти не чуєш мене...Ваша пісня?"- запитала далі Лариса, на що Аліна відповіла позитивно. Як виявилося в кінці розмови, Аліна знайома з творчістю Лариси, і навіть стежить за нею. Вони попрощалися на позитивній ноті.

Природно, що це був стьоб, і жінка впізнала співачку, просто вирішила зняти невеликий ролик, який повеселить шанувальників.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Це ж не Алсу, а Лариса Доліна";

"Ваша пісня? Майже так))) круто відреагувала))))";

"Протролила Аліну";

"Було б логічніше переплутати з кимось із блондинок";

"Аліна класно відреагувала".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка