Леся Нікітюк показала, як вона скучила за своїм псом Рафіком. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік.

1 листопада в сторіз своєї соціальної мережі українська телеведуча показала, як сумує за своїм улюбленим псом Рафіком. На відео можна побачити, як телеведуча ридає від привітання свого домашнього улюбленця. Свій пост вона підписала фразою: "Ридала". При цьому в руках Леся Нікітюк тримає дівчинку.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Сам Рафік є трирічним хайленд-уайт-тер'єром. Сама телеведуча нерівно дихає до собак даної породи, так як до Рафіка мала такого ж пса Гашика. Жінка регулярно показує спільні знімки зі своїм домашнім улюбленцем.

Нагадавши, Леся Нікітюк зібралася тренувати несподівану частину тіла: "прив'яжу гантель і...". Телеведуча і зірка популярної програми" Хто зверху " Леся Нікітюк показала своє тренування

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Леся Нікітюк після дня народження показала всю свою гостинність: "Чого ви приперлися до мене в хату?". Зірка програми "Хто зверху", яку веде разом з Сергієм Притулою, Леся Нікітюк після дня народження показала всю свою гостинність

Також " Знай.ІА " писав, Лесю Нікітюк показали справжню під час роботи, від цього крику в'януть вуха: "Що ти стоїш?". Телеведучу Лесю Нікітюк показали справжню під час роботи, її поведінка не може дивувати.