Відомий російський телеведучий і комік, Максим Галкін частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,1 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно він демонстрував, чим же харчуються його 8-річні діти, поки Алли Пугачової немає поруч. А зараз Максим теж піддався святкуванню самого містичного і страхітливого свята у всьому світі - Хелловiна.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Він постав в образі Дракули. Спочатку на ньому можна спостерігати недбалий макіяж і дивний вираз обличчя, ніби щось доставляє йому великі незручності. Однак під пісню, а відео викладено спочатку в TikTok, він починає рухатися, змахує мантією і перетворюється в чарівного вампіра.

"🎃😂", - залишив Максим Галкін у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

"Незрівнянний, геніальний, красивий, кращий!👏", "Моє ставлення до цього свята в одному відео😂", "Це я, коли замовник просить 100500-ю правочку в текст🤣🙈", "Конкурент, Михайлу Галустяну! Пітерський вам привіт!😄", "Налякав😂", "Граф Дракула. Наш час. Шикарний образ і костюмчик😁", "Макс, не спотворюй себе😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, мати Миколи Баскова екстрено госпіталізували з коронавірусом: святкувала день народження сина

Як повідомляв "Знай.ua", онук Алли Пугачової Микита Пресняков "проспівує" талант в караоке: бабуся не пробачить

Знай.ua писав, Максим Галкін поділився здоровим меню: чим годують дітей Алли Пугачової вдома