Надія Мейхер заговорила з шанувальниками про мрії. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома співачка, актриса і телеведуча, екс-солістка популярної української жіночої поп-групи "Віагра" Надія Мейхер (Грановська) активна в соціальних мережах і регулярно ділиться різноманітними моментами з життя і роздумами.

Зокрема на її офіційну сторінку підписано 365 тисячі осіб, які активно коментують її фотографії.

1 листопада дівчина опублікувала серію фотографій в соціальній мережі. Жінка опублікувала два знімки в курточці. У підписі до знімка вона заговорила про мрії:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мрії - звернені до небес, збуваються.

Фоловери почали активно коментувати даний пост.

Дуже красива)😍"; "Надія ось скажи мені в чому щастя"; "Шикарна🔥"; "Так, так особливо після третин затяжки😍"; "можна запитати"; "Справжня красуня!!!🔥🔥🔥🔥❤️❤️"; "Українська Джулія Робертс.

Нагадаэмо, спокуслива Надія Мейхер зізналася в любовному захопленні:" завжди наречена". Надія Мейхер заговорила про кохання

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також "Знай.ua " писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.