Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я-Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Свою відомість і популярність артистка заробила буквально зі швидкістю світла, її перші хіти "Голови" і "Відкривай" в 2018 році викликали захват у тисячі українців. Олена не перестає радувати свою віддану публіку новими треками, у яких також є всі шанси на великий успіх.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

Цього разу артистка провела фанатів в студію звукозапису і показала, як працює зі своєю командою музикантів для створення нової пісні. Як відомо, Олена людина весела і посміятися дуже любить, тому на репетиції також звучало багато реготу. Її сміх настільки заразливий, що здатний викликати позитивні емоції навіть у самих плаксивих і сумних.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо на першому відео Олена тільки "розгойдувалася" і дозволила почути шанувальникам тільки частину своїх смішків, то на другому ролику вона засміялася на всю, не стримуючи емоцій і дикого реготу.

Нагадаємо, Alyona Alyona отримала від Лесі Нікітюк іменний подарунок, але впустила його: "Вибачте"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona представила себе 19-річною і запропонувала робити, як вона: "Вийшло дуже круто"

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona з відкритим ротиком зробила приємно Олексію Дурнєву: "Який кайф"