Всесвітньо відома американська акторка Сандра Буллок поділилася новим спокусливим фото. Жінка без сорому демонструє своє підтягнуте тіло, навіть незважаючи на вік.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно на даному акаунті з'являються пости з особистими знімками актриси. Щодня стежить за цим більше мільйона користувачів.

Цього разу Сандра Буллок постала в досить відвертому образі. акторка під час фотосесії на сірому тлі сіла на стільчик, і почала руками з боків триматися за нього. Примітно, що з одягу на ній була ночнушка білого кольору, яка злегка просвічується. Досить відверте і сміливе рішення від зірки в 57 років.

Варто відзначити, що виглядає вона чудово, і цей наряд ідеально підкреслює її струнке тіло. Волосся для фотосесії в хаотичному порядку, злегка розкидані, а також легкий макіяж.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Доброго ранку" - підписано новий пост жінки.

У коментарях користувачі почали засипати її компліментами, відзначаючи той факт, як жінка добре збереглася і чудово виглядає.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що зовсім скоро повинна відбутися прем'єра фільму від Netflix, де Сандра Буллок грає головну роль - "Непрощена".

У фільмі розказана історія Рут Слейтер (Буллок), яка відсиділа у в'язниці 20 років за важкий злочин і тепер повертається в суспільство. Однак замість теплого прийому, її чекає лише осуд.

Знімати почали ще в лютому минулого року, але, потім, відразу почався локдаун і довелося почекати.

У кінотеатрах прем'єра буде 24 листопада, а ось на Netflix з 10 грудня.

Нагадаємо, що Сандра Буллок вирішила позбутися свого зоряного будиночка

Також, "Пташиний короб" з Сандрою Буллок б'є всі рекорди на Netflix: мільйони переглядів і величезна увага

Як повідомляв портал Знай.uа, кінокомпанія Netflix випустила фільм за мотивами популярного серіалу, під назвою " Чорне дзеркало"