Поп-зірка, яка перетворилася на дизайнера нижньої білизни і магната макіяжу, запропонувала шанувальникам ексклюзивний погляд на свою нову колекцію.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «Daily Star»

Хітмейкер Umbrella зайнялася косметикою і модою, і, судячи з зовнішнього вигляду її творінь – це топ.

Ріанна виглядала неймовірно в один момент, коли вона позувала у відвертій сукні кольору лаванди, розшитого паєтками.

На іншому суперсексуальному знімку 33-річна дівчина позувала в прозорому боді оливково-зеленого кольору зі сміливими вирізами, який потрібно показувати в кадрах для дорослих.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Rihanna
Rihanna

На ще оном знімку, який виглядає так, як ніби воно було знято в шикарному пентхаусі готелю, Ріанна була в латексному корсеті бірюзово-зеленого кольору з ремінцями на підборах і безліччю блискучих прикрас.

Вона розмістила фотомонтаж на сторінці бренду в Instagram з підписом: "Ось вам задоволення. Перегляньте кілька BTS з @badgalriri. Нема за що. #SAVAGEXFENTYSHOW VOL. 3.Тоді голосуйте за нас на приз глядацьких симпатій за: Pop Special 2021 року".

Тим часом, за даними Forbes, підприємницька мегазірка нещодавно досягла статусу мільярдера.

Rihanna
Rihanna

Власний капітал Ріанни становить 1,7 мільярда доларів (1,2 мільйона фунтів стерлінгів) завдяки її музиці, акторській майстерності, красі і брендам нижньої білизни.

Варто відзначити, що співачки виглядає дуже ефектно. Вона має сотні мільйонів фанатів по всій планет, що говорить про її заслуги.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Надя Дорофєєва приголомшила українців раптовою заявою.