Популярна співачка та зірковий детектив проєкту "Маска" на телеканалі "Україна" Оля Полякова дала пораду стосовно впевненості у собі й пояснила, що для цього потрібно зробити.

Відповідну сторіс Оля Полякова, яка часто дає корисні рекомендації та ділиться власними думками, виклала на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям з цікавістю спостерігають 2,4 мільйона читачів.

Артистка запитала у своїх підписників: "А яку би ви хотіли отримати від мене пораду?". Співачку попросили порадити наступне: "Як стати впевненою у собі?".

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

На що Оля Полякова відповіла, що для впевненості у першу чергу потрібно перестати зважати на думку оточуючих, а також забути те, чого навчили у дитинстві. Артистка впевнена, що кожна людина сама добре знає, що їй потрібно для щастя. Тому варто прислухатися виключно до себе самої.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Забий на думку суспільства і на те, що тобі втовкмачували з дитинства. Ти сама у стані зрозуміти, що тобі потрібно", - написала співачка. Оля Полякова

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Оля Полякова показала свою волохату подружку: "Дивіться, яка величезна". Співачка Оля Полякова дуже любить увагу публіки й всіма способами намагається привернути її до своєї особи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова похизувалася тонкою талією: "По тобі не скажеш що за 60 кг". Співачка Оля Полякова похвалилася своїм відпочинком і нагадала про новий випуск програми "Взрослые девочки"

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова на шоу "Маска" дозволила собі те, чого уникає у житті: "Я можу робити все!". Співачка Оля Полякова відверто розповіла, що дозволяє собі на шоу "Маска"