Співачка Злата Огнєвіч, яка стала головною героїнею нового сезону популярного проєкту "Холостячка", показала одного з учасників, з яким вони дуже подібні.

Відповідне відео з'явивло ся на сторінці Злати Огнєвіч у соцмережі Інстаграм, де за її життям стежать понад 371 тисячу читачів.

Співачка показала частину відео з нового випуску, де вирішила зайнятися спортом і до неї приєднався фітнес інструктор Олег Плахотнюк.

"У моєму життя спорт займає важливе місце. І в цьому з Олегом ми дуже подібні", - написала вона в інстаграм-сторіс.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Я його взагалі не очікувала побачити. Я думала, що він спить в домі разом з іншими чоловіками.", - зізнається здивована, але радісна Злата Огнєвіч. Злата Огнєвіч

Олег Плахотнюк виконав зі Златою Огнєвіч декілька вправ на розтяжку, а також дав їй поради. Співачка також зізналася, що "пози зі стретчингу були схожі на пози з Камасутри", тому було трохи ніяково.

"У Злати дуже хороша форма і у неї дуже хороша розтяжка. Це дуже імпонує.", - прокоментував спільні заняття спортом сам Олег Плахотнюк. Олег Плахотнюк

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила карти до фіналу: "Зворушлива історія кохання". Співачка Злата Огнєвіч пообіцяла глядачам показати зворушливу історію кохання на проєкті "Холостячка"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ярослав Железняк з "Голосу" порівняв Кабмін з серіалом "Гра в кальмара": "Міністр 456 вибув". Народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк порівняв Кабінет міністрів України з популярним серіалом "Гра в кальмара"

Також "Знай.ua" писав, нардепам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на Covid-19 при вході у Раду, а з українців здеруть мінімум 650 грн. Народні депутати зможуть безплатно робити ПЛР-тести на COVID-19 у Верховній Раді України