На офіційній сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій з'явилася інформація про українського рятувальника, якому вдалося завоювати срібло у фіналі індивідуальних забігів на Чемпіонаті світу серед найсильніших представників цієї професії.
Ювілейний ЧС стався в Форт Пірсі, штат Флорида, Сполучені Штати Америки, у форматі Firefighter Combat Challenge. Україну представляли Олександр Баран і Володимир Дудка з команди "Kyiv Angels".

Пожежники, фото ілюстративне: Facebook ДСНС України
Пожежники, фото ілюстративне: Facebook ДСНС України

"Напередодні фіналу вони успішно кваліфікувалися з хорошим результатом в 110 кращих, а вже 5 листопада, подолавши дистанцію з часом 1:22:35, Олександр Баран піднявся на п'єдестал пошани на почесне друге місце. Разом з тим, з результатом 1:33:85 Володимир Дудка увійшов до десятки найсильніших, посівши восьме місце", - йдеться в публікації.

ДСНС заявляє, що це найкращий результат на сьогоднішній день для українських рятувальників.
Пожежники, фото ілюстративне: Facebook ДСНС України
Пожежники, фото ілюстративне: Facebook ДСНС України
Цієї суботи, 6 листопада, вони братимуть участь у тандемах, претендуючи на призові місця.

"Успіхів! Пишаємося!", "Наші хлопці, без сумніву, найкращі!", "Вітаю! Круть!", "Із заслуженою нагородою!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Страх є завжди": рятувальники зізналися, чого найбільше бояться у своїй роботі

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", чотири роки сиділа без копійки: українка, яка виконує важку чоловічу роботу, поділилася досвідом

Знай.ua писав, 155 пожеж за добу: українці випалюють гектари землі, рятувальники просять не чіпати суху траву