Жінка з аутизмом нахилилася до собаки, щоб її погладити, але та їй відкусила губу. Про це повідомляє портал Daily.Star.

Любителька собак Марі Фаст у вересні підійшла до вихованця біля будинку її друга, але той накинувся на неї, встромившись зубами їй в обличчя і відірвавши верхню губу.

48-річна жінка з аутизмом боїться тварин. Вона базікала з власником собаки,який стриг живопліт. і якого Марі ніколи не зустрічала, перш ніж нахилитися, щоб погладити тварину, коли вона раптово напала. Собака не була на повідку.

Травмована прибиральниця втратила всю верхню губу, і її мама, 70-річна Керол, доставила її прямо в лікарню, де їй зробили пластичну операцію, щоб спробувати відновити її.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Марі обережно підходить до тварин. Хлопець назвав їй ім'я собаки, і вона нахилилася до неї, і тоді собака просто кинулася і напала на неї", - повідомила вона.

Жінка на Ім'я Кайса сказала, що Травматичний інцидент залишив Марі в депресії і страху перед тваринами, і тепер у неї бувають "міні-панічні атаки", якщо вона їх бачить.

Знай.uа нагадує: Лабрадор на прізвисько Небраска: історія чотириногого рятувальника, що працює нарівні з людьми

Як раніше повідомляв Знай.uа: Щеня віддячив своєму рятівнику, перетворившись на циркового гімнаста - "ніколи не зупиниться"

Як повідомляв портал Знай.ua ,Wizz Air запустив рейси на Кіпр. Угорський лоукостер Wizz Air повідомив, що запускає прямі рейси з культурної столиці України в Ларнаку на Кіпрі.