Популярний радянський і російський актор Михайло Боярський впевнений, що його дочці не варто продовжувати акторську кар'єру. Він не вірив у те, що дочці вдасться домогтися успіху і передрік їй болісну старість, якщо вона не припинить зніматися в кіно. Про це він кілька років тому заявив в ефірі шоу «А поговорити?».

На думку Борського, його дочці Лізі варто "міняти підгузники дітям і драїти підлогу", а не красуватися на камеру.

"Жодною її роллю не пишаюся. Нехай розбирається, отримала те, що хотіла. Вона зрозуміє, що все, чим вона займалася — романтична юність. Я не бачив щасливих актрис. Мука і самотність», — нарікав тоді Боярський.

Несподівано для шанувальників Ліза Боярська поступила за велінням батька - вона більше не знімається у фільмах, повертаючись час від часу до роботи тільки заради озвучування.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Нехай він коментує, а я піду з дітьми грати, тому що він абсолютно правий», — твердила Боярська в різних інтерв'ю.

Думки фанатів творчої династії з цього приводу розділилися.

Михайло Боярський, фото: скріншот відео
Михайло Боярський, фото: скріншот відео

"Я згодна з батьком", "Прав батько, народжений повзати літати не може, кіно - це не її коник. Це моя думка, воно може не збігатися з думкою інших», «Він сам актор і знає цю кухню зсередини. Він бажає дочки добра і має право так говорити", - впевнені прихильники Михайла.

"Мені здається, що всі її ролі - просто милування самої себе», - вважають деякі.

«А мені вона дуже подобатися, дуже подобатися її ролі!", "Вважаю, що вона краще свого батька ... Актриса приголомшлива, Анну Кареніну, і інших...», "Це вже старече", - заперечують шанувальники Лізи.

Раніше російський актор Михайло Боярський розповів про своє ставлення до модних пісень сучасності і не зміг стримати емоцій. Про це він розповіді в програмі Максима Галкіна"Музикаліті".

Як повідомляв "Знай.uа", юна внучка Боярського перетворилася на грайливого чортеня з бездонним декольте.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Боярського у відкриту заговорила про інвалідність.